Start a conversation

Release notes Castor SMS februari 2018 - versie 2018.2

Dinsdag 6 februari 2018

Aanpassingen:

 • De Audit trail is vanaf nu zichtbaar voor gebruikers met een Admin rol. In het Audit trail menu worden alle aanpassingen in het systeem weergegeven. In het Audit trail tabblad van een studie worden de aanpassingen van de betreffende studie weergegeven. In dit artikel wordt de Audit trail besproken.
 • Er is een verbetering doorgevoerd met betrekking tot de laadtijd van het systeem bij het inloggen, waardoor de pagina "Loading..." niet meer vast blijft hangen (bij gebruik van de browser Internet Explorer).
 • Als een gebruiker met een inactief/onbevestigd account probeert in te loggen dan gebeurd nu het volgende:
  • Is de oorspronkelijke activatie e-mail meer dan 24 uur geleden verstuurd? Dan wordt de activatie e-mail opnieuw verstuurd en verschijnt er hier een melding over in het inlogscherm.

  • Is de oorspronkelijke activatie e-mail minder dan 24 uur geleden verstuurd? Dan wordt er geen nieuwe activatie e-mail gestuurd, maar er verschijnt er hier wel een melding over in het inlogscherm en is er een verwijzing naar onze support.

Update 7 februari 2018, versie 2018.2.1:

 • Ter voorbereiding op het per Castor SMS installatie kunnen instellen van e-mails/taken/berichten hebben we in release 2018.2 aanpassingen gedaan op de manier waarop deze notificaties worden verstuurd. Niet alle notificaties stonden na release 2018.2 meer op dezelfde manier ingesteld. Dit hebben we in deze update hersteld.
Choose files or drag and drop files
Was this article helpful?
Yes
No
 1. Castor Support Team

 2. Posted
 3. Updated

Comments