Het toevoegen van gebruikers aan het studieteam

Andere gebruikers kunne toegang krijgen tot de studie door hen toe te voegen aan het studieteam.

Het toevoegen van een gebruiker

• Ga naar het Studies menu;
  • Open de studie;
  • Ga naar het Studie team tabblad;
  • Klik op "Voeg een gebruiker toe";
  • Vul het formulier in;1) Voeg een bestaande gebruiker toe of een nieuwe gebruiker middels het e-mailadres
    2) Selecteer de rol
    3) Studie contactpersonen ontvangen de automatische e-mails met betrekking tot de studie
    4) Selecteer of de gebruiker de studie alleen mag inzien of ook data mag bewerken
  • Klik op "Opslaan".

GCP/BROK iconen:

• Rood: Gebruiker heeft geen GCP/BROK certificaat.
  • Oranje: Gebruiker heeft een GCP/BROK training gedaan, maar staat niet in het EMWO register.
  • Groen: Gebruiker heeft een GCP/BROK training gedaan en staat in het EMWO register.

Melding omtrent BROK/GCP:
Bij het toevoegen van een gebruiker aan het studieteam wordt bij de WMO-plichtige studies gekeken naar een geldig BROK/GCP certificaat. Als een gebruiker zonder geldig BROK/GCP certificaat wordt toegevoegd dan wordt de volgende melding getoond: "Let op: Dit is een WMO plichtige studie. De geselecteerde gebruiker heeft (nog) geen officieel geldig ICH-GCP of BROK certificaat. Wees er zeker van dat alle leden van het studieteam in het bezit zijn van de juiste trainingscertificaten."

Deze melding wordt getoond voor de WMO-plichtige studies voor de volgende scenarios:

• Gebruiker is niet in het bezit van een GCP/BROK certificaat
  • Gebruiker is wel in het bezit van een GCP certificaat, maar heeft geen EMWO examen gedaan
  • Gebruiker is wel in het bezit van een GCP certificaat en EMWO examen, maar deze is ouder dan 4 jaar
  • Gebruiker is wel in het bezit van een BROK certificaat, maar deze is ouder dan 4 jaar