Het toevoegen, bekijken, downloaden, archiveren en verwijderen van documenten

Toevoegen van een of meerdere documenten

• Ga naar het Studies menu;
  • Open een studie;
  • Ga naar het Documenten tabblad;
  • Klik  op "Upload document" en selecteer één of meerdere documenten;
  • Vul per document het formulier in en klik op "Volgende" indien er meerdere documenten zijn;
  • Klik op "Klaar" zodra alle gegevens bij de documenten zijn toegevoegd.

Het document of documenten zijn nu toegevoegd aan de studie.

Het bekijken, downloaden, archiveren en verwijderen van documenten:

De volgende acties zijn mogelijk vanuit het Documenten tabblad:

• Bekijken direct in de browser (alleen voor pdf)
  • Downloaden
  • Archiveren
  • Verwijderen

De gearchiveerde en verwijdere documenten komen in het de respectievelijke mappen terecht. Het is mogelijk om deze documenten weer terug te plaatsen in het Actieve documenten map.

Alleen gebruikers met de juiste rechten kunnen documenten definitief van Castor SMS verwijderen. Voor het definitief verwijderen van een document moet altijd een reden opgegeven worden.